Додати новий коментар

Свинячі реберця з кукурудзою

Зображення користувача admin.
Свинячі реберця з кукурудзою
Свинячі реберця з кукурудзою
Українська

Ингредиенты: 

500 г свинячих реберець,
2 качана кукурудзи,
1 ст. л. майонезу,
½ ч.л. сухого васабі,
2-3 ст. л. меду, соєвий соус, кетчуп, паприка, суха гірчиця, рослинна олія, сіль, перець — за смаком

Этапы приготовления: 

1 Заздалегідь окремо відварити кукурудзу та реберця.
2 На невеликому вогні розігріти у сковороді кетчуп, мед. олію, паприку, суху гірчицю та соєвий соус, посолити.
Коли соус почне закипати, викласти в нього відварені реберця та прогріти протягом кількох хвилин.
3 Викласти реберця на тарілку. Відварені качани кукурудзи розрізати на кілька частин,
поставити на тарілку з реберцями та змазати сумішшю сухого васабі та майонезу. Смачного!

Способ приготовления : 

Уровень сложности: 

Страны: 

Основные ингредиенты: 

Рецепт по типу блюда: 

Калорийность: 

Plain text

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Адреси сторінок і електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.
  • Рядки і абзаци переносяться автоматично.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.