легко

легко

Смажений сир

Зображення користувача admin.
Смажений сир
Смажений сир
Українська

Сир твердий «Російський класичний» наріжте товстою соломкою.
Збийте яйця виделкою в окремій посудині. Борошно та сухарі висипте також у 2 окремі тарілки так, щоб було зручно обвалювати у них шматочки сиру.
Сир обваляйте по черзі у борошні, яйцях та панірувальних сухарях.
Викладіть сир на сильно розігріту пательню з великою кількістю рослинної олії та обсмажуйте по 1,5 хв. з кожної сторони.
Ніжний розплавлений сир, загорнутий у тонку хрустку просмажену скоринку, просто тане у роті, тож неодмінно вразить будь-кого.

Свинячі реберця з кукурудзою

Зображення користувача admin.
Свинячі реберця з кукурудзою
Свинячі реберця з кукурудзою
Українська

1 Заздалегідь окремо відварити кукурудзу та реберця.
2 На невеликому вогні розігріти у сковороді кетчуп, мед. олію, паприку, суху гірчицю та соєвий соус, посолити.
Коли соус почне закипати, викласти в нього відварені реберця та прогріти протягом кількох хвилин.
3 Викласти реберця на тарілку. Відварені качани кукурудзи розрізати на кілька частин,
поставити на тарілку з реберцями та змазати сумішшю сухого васабі та майонезу. Смачного!

Цебулеві кільца в клярі

Зображення користувача admin.
Цебулеві кільца в клярі
Цебулеві кільца в клярі
Українська

1..Цибулю почистити, нарізати кільцями завтовшки близько 10 мм. Помістити в окріп на 10 хвилин, остудити до кімнатної температури та обваляти в борошні,
відправити в морозильну камеру до повного замерзання.

2. Заморожені кільця умочити в збите з сіллю та перцем яйце, обваляти в панірувальних сухарях та знову прибрати в морозильну камеру.
Після чого знову умочити в збите яйце та обваляти в панірувальних сухарях. Заморозити.

3. Після третього замерзання кільця обсмажити у фритюрі
або в сковороді з великою кількістю олії до появи золотавої скоринки.

Човники із молодих кабачків, фаршированих

Зображення користувача admin.
Українська

Кабачки вимити, обсушити та розрізати вздовж на дві половинки. За допомогою чайної ложки з кожної половинки видалити м'якоть.
Основи кабачків зсередини змастити олією, викласти на деку зрізами донизу та запікати 10-15 хвилин за температури 180 °С.

Для приготування начинки необхідно подрібнити цибулю, часник та м'якоть кабачків, обсмажити на розігрітій з олією сковороді.
Викласти готові інгредієнти в миску, а на олії, що залишилася в сковороді, обсмажити фарш.

Домашній майонез

Зображення користувача admin.
Українська

Смешиваем соль и сахар с лимонным соком, добавляем всю эту смесь в масло, добавляем горчицу,
в конце добавляем яйцо целиком, очень важно что бы желток остался целым!
И все это взбиваем блендером, очень важно что бы желток оказался внутри купола блендера!