плита

Смажений сир

Зображення користувача admin.
Смажений сир
Смажений сир
Українська

Сир твердий «Російський класичний» наріжте товстою соломкою.
Збийте яйця виделкою в окремій посудині. Борошно та сухарі висипте також у 2 окремі тарілки так, щоб було зручно обвалювати у них шматочки сиру.
Сир обваляйте по черзі у борошні, яйцях та панірувальних сухарях.
Викладіть сир на сильно розігріту пательню з великою кількістю рослинної олії та обсмажуйте по 1,5 хв. з кожної сторони.
Ніжний розплавлений сир, загорнутий у тонку хрустку просмажену скоринку, просто тане у роті, тож неодмінно вразить будь-кого.

Свинячі реберця з кукурудзою

Зображення користувача admin.
Свинячі реберця з кукурудзою
Свинячі реберця з кукурудзою
Українська

1 Заздалегідь окремо відварити кукурудзу та реберця.
2 На невеликому вогні розігріти у сковороді кетчуп, мед. олію, паприку, суху гірчицю та соєвий соус, посолити.
Коли соус почне закипати, викласти в нього відварені реберця та прогріти протягом кількох хвилин.
3 Викласти реберця на тарілку. Відварені качани кукурудзи розрізати на кілька частин,
поставити на тарілку з реберцями та змазати сумішшю сухого васабі та майонезу. Смачного!

Сирні кульки

Зображення користувача admin.
Сирні кульки
Сирні кульки
Українська

1. Натерти російський сир на дрібній тертці та змішати його з фетою до утворення однорідної суміші. Зробити невеличкі сирні кульки.

2. Кульки вмочити в підготовлене тісто для кляру, обкачати в панірувальних сухарях та відправити до холодильника на кілька хвилин.

3. Обсмажувати кульки у фритюрі або на сковороді з великою кількістю олії до появи золотавої скоринки.

Картопляна запіканка з фаршем

Зображення користувача admin.
Українська

1. Для приготування картопляної запіканки з фаршем необхідно почистити картоплю та відварити у підсоленій воді. Готову картоплю розім'яти у пюре та остудити, потім додати яйця та борошно, добре перемішати.

2. Ріпчасту цибулю очистити, подрібнити та обсмажити на сковороді. Додати свинячий фарш та обсмажити, розминаючи виделкою, посолити та поперчити. Дати готовому фаршу охолонути.

3. Глибоке деко змастити олією та посипати панірувальними сухарями, викласти на нього половину картопляного пюре.

Салат зі стейком та медово-бальзамічною заправкою

Зображення користувача admin.
Українська

1. Для приготування стейка взяти м'ясо кімнатної температури. Посолити та поперчити з усіх сторін, змастити оливковою олією.

2. Розігріти суху сковороду на великому вогні. Викласти м'ясо на розжарену сковороду та смажити близько 2 хвилин з кожної сторони до отримання бажаної кондиції.

3. Зняти м'ясо зі сковороди, викласти на тарілку та накрити фольгою. Дати постояти 7-10 хвилин, після чого нарізати шматочками.

4. Інгредієнти для заправки гарно розмішати в глибокій посудині.

Картопля під майонезом

Зображення користувача admin.
Українська

Картоплю нарізану великими шматками відварити до напівготовності з лавровим листям в підсоленій воді та викласти на лист.
До майонезу додати суміш сухих трав та перемішати. Змастити майонезом картоплю, посипати тертим сиром та запікати до утворення рум'яноїй скоринки

Закарпатский бограч гуляш

Зображення користувача admin.
Українська

1) Для приготування чіпеток необхідно змішати борошно, яйце, невелику кість смальцю та сіль. Дати тісту дійти протягом 30хвилин, а потім розкачати його на присипаній борошном поверхні в тонкий пласт.