Картопляна запіканка з фаршем

Зображення користувача admin.
Українська

Ингредиенты: 

Свинячий фарш - 500 г
Цибуля ріпчаста - 1 шт.
Картопля - 8-10 шт.
Сир - 150 г
Яйця - 2-3 шт.
Борошно - 3 ст. л.
Панірувальні сухарі - 2-3 ст. л.
Перець, сіль - за смаком

Этапы приготовления: 

1. Для приготування картопляної запіканки з фаршем необхідно почистити картоплю та відварити у підсоленій воді. Готову картоплю розім'яти у пюре та остудити, потім додати яйця та борошно, добре перемішати.

2. Ріпчасту цибулю очистити, подрібнити та обсмажити на сковороді. Додати свинячий фарш та обсмажити, розминаючи виделкою, посолити та поперчити. Дати готовому фаршу охолонути.

3. Глибоке деко змастити олією та посипати панірувальними сухарями, викласти на нього половину картопляного пюре.

4. Натерти на тертці сир та посипати половиною картопляне пюре. Зверху викласти свинячий фарш та посипати рештою сиру.

5. Насамкінець викласти решту картоплі. Добре розрівняти поверхню запіканки, ' змастити сметаною та посипати панірувальними сухарями.

6. Випікати за температури 200° С, поки на поверхні запіканки не утвориться рум'яна скоринка. Готову запіканку накрити кришкою або фольгою, дати постояти, щоб всі її шари як слід склеїлися між собою.

Способ приготовления : 

Уровень сложности: 

Страны: 

Основные ингредиенты: 

Рецепт по типу блюда: 

Додати новий коментар

Plain text

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Адреси сторінок і електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.
  • Рядки і абзаци переносяться автоматично.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.