мясо

мясо

Картопляна запіканка з фаршем

Зображення користувача admin.
Українська

1. Для приготування картопляної запіканки з фаршем необхідно почистити картоплю та відварити у підсоленій воді. Готову картоплю розім'яти у пюре та остудити, потім додати яйця та борошно, добре перемішати.

2. Ріпчасту цибулю очистити, подрібнити та обсмажити на сковороді. Додати свинячий фарш та обсмажити, розминаючи виделкою, посолити та поперчити. Дати готовому фаршу охолонути.

3. Глибоке деко змастити олією та посипати панірувальними сухарями, викласти на нього половину картопляного пюре.

Салат зі стейком та медово-бальзамічною заправкою

Зображення користувача admin.
Українська

1. Для приготування стейка взяти м'ясо кімнатної температури. Посолити та поперчити з усіх сторін, змастити оливковою олією.

2. Розігріти суху сковороду на великому вогні. Викласти м'ясо на розжарену сковороду та смажити близько 2 хвилин з кожної сторони до отримання бажаної кондиції.

3. Зняти м'ясо зі сковороди, викласти на тарілку та накрити фольгою. Дати постояти 7-10 хвилин, після чого нарізати шматочками.

4. Інгредієнти для заправки гарно розмішати в глибокій посудині.