калорійне

Свинячі реберця з кукурудзою

Зображення користувача admin.
Свинячі реберця з кукурудзою
Свинячі реберця з кукурудзою
Українська

1 Заздалегідь окремо відварити кукурудзу та реберця.
2 На невеликому вогні розігріти у сковороді кетчуп, мед. олію, паприку, суху гірчицю та соєвий соус, посолити.
Коли соус почне закипати, викласти в нього відварені реберця та прогріти протягом кількох хвилин.
3 Викласти реберця на тарілку. Відварені качани кукурудзи розрізати на кілька частин,
поставити на тарілку з реберцями та змазати сумішшю сухого васабі та майонезу. Смачного!

Курячі крильця барбекю

Зображення користувача admin.
Курячі крильця барбекю
Курячі крильця барбекю
Українська

1.Курячі крильця промити та просушити. Потім посолити, поперчити, змішати з соусом Барбекю та розм'якшеним вершковим маслом.
Викласти крильця на деку та запікати близько 15 хвилин до напівготовності.

2.Запечені крильця обсмажити на рослинній олії до появи золотавої скоринки, після чого знову змастити соусом Барбекю та запекти
в духовці до появи карамельного кольору.

3.Моркву та селеру почистити, нарізати.

4. Готові крильця викласти в центрі тарілки, поряд покласти моркву та селеру. Подавати з соусом Блю Чіз.

Цебулеві кільца в клярі

Зображення користувача admin.
Цебулеві кільца в клярі
Цебулеві кільца в клярі
Українська

1..Цибулю почистити, нарізати кільцями завтовшки близько 10 мм. Помістити в окріп на 10 хвилин, остудити до кімнатної температури та обваляти в борошні,
відправити в морозильну камеру до повного замерзання.

2. Заморожені кільця умочити в збите з сіллю та перцем яйце, обваляти в панірувальних сухарях та знову прибрати в морозильну камеру.
Після чого знову умочити в збите яйце та обваляти в панірувальних сухарях. Заморозити.

3. Після третього замерзання кільця обсмажити у фритюрі
або в сковороді з великою кількістю олії до появи золотавої скоринки.

Курячі гомілки під медово-гірчичним соусом

Зображення користувача admin.
Українська

1 Курячі гомілки обсмажити з усіх боків на олії на великому вогні. Зменшити вогонь, накрити кришкою та тушкувати 20 хвилин.

2 Сметану, гірчицю, мед та лимонну цедру ретельно перемішати.

3 Гомілки посолити, полити медово-гірчичним соусом і тушкувати близько 10 хвилин,
перевертаючи їх час від часу. Для того, щоб гомілки підрум'янилися, необхідно збільшити вогонь, зняти кришку та смажити до отримання потрібного кольору.