Опубліковано admin
Українська
Ингредиенты:
220 г курячих крилець,
40 г моркви,
30 г стебла селери,
15 г вершкового масла,
50 г соусу Барбекю,
40 г соусу Блю Чіз,
Рослинна олія,
Сіль, перець — за смаком
Этапы приготовления:
1.Курячі крильця промити та просушити. Потім посолити, поперчити, змішати з соусом Барбекю та розм'якшеним вершковим маслом.
Викласти крильця на деку та запікати близько 15 хвилин до напівготовності.
2.Запечені крильця обсмажити на рослинній олії до появи золотавої скоринки, після чого знову змастити соусом Барбекю та запекти
в духовці до появи карамельного кольору.
3.Моркву та селеру почистити, нарізати.
4. Готові крильця викласти в центрі тарілки, поряд покласти моркву та селеру. Подавати з соусом Блю Чіз.
Додати новий коментар