Човники із молодих кабачків, фаршированих

Зображення користувача admin.
Українська

Ингредиенты: 

молоді кабачки — 2 шт.
м'ясний фарш Ісвинина+яловичина) — 300-400 г
цибуля ріпчаста — 1 шт.
часник — 2 зубчики
твердий сир — 50-70 г
помідори — 2-3 шт.
сир моцарела (за бажанням) — 30 г
петрушка
рослинна олія
сіль, перець — за смаком

Этапы приготовления: 

Кабачки вимити, обсушити та розрізати вздовж на дві половинки. За допомогою чайної ложки з кожної половинки видалити м'якоть.
Основи кабачків зсередини змастити олією, викласти на деку зрізами донизу та запікати 10-15 хвилин за температури 180 °С.

Для приготування начинки необхідно подрібнити цибулю, часник та м'якоть кабачків, обсмажити на розігрітій з олією сковороді.
Викласти готові інгредієнти в миску, а на олії, що залишилася в сковороді, обсмажити фарш.

Петрушку посікти, сир натерти. Готовий фарш перемішати з кабачками, цибулею та часником, додати петрушку та сир. посолити та поперчити.
Підсолити половинки кабачків, викласти в них приготовану суміш, розмістити на змащеному олією деку.

Помідори нарізати кільцями або півкільцями та розкласти на поверхні кабачків. Посолити та поперчити.

Запікати в розігрітій до 180 °С духовці 20-25 хвилин.
За кілька хвилин до готовності посипати невеликими шматочками моцарели та продовжити запікати, поки сир не розплавиться.

Способ приготовления : 

Уровень сложности: 

Страны: 

Основные ингредиенты: 

Рецепт по типу блюда: 

Додати новий коментар

Plain text

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Адреси сторінок і електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.
  • Рядки і абзаци переносяться автоматично.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.