Опубліковано admin
Українська
Ингредиенты:
сушена журавлина — 60 г
цільнозернове борошно — 100 г
біле борошно — 150 г
вівсяні пластівці — 40 г
розпушувач для тіста — 1 пакетик
яйця — 2 шт.
цукор — 100 г
рослинна олія — 60 мл
молоко — 180 мл
Этапы приготовления:
Просіяти обидва види борошна разом з розпушувачем у глибоку миску, додати пластівці та журавлину.
В окремому посуді розтерти яйця з цукром, олією та молоком, порціями, помішуючи, додавати суміш з борошна та розпушувача. Добре перемішати.
У форми для випікання маффінів викласти пергаментні формочки та наповнити їх на 3/4 тістом. Випікати маффіни 15-20 хв.у духовці, розігрітій до 180°С.
Маффіни відмінно смакують з виноградним соком.
Додати новий коментар