Класичний карпаччо

Зображення користувача admin.
Українська

Ингредиенты: 

650 г стегон яловичих
1 чайна ложка солі

Для соусу:
1-2 чайні ложки сметани
1 чайна ложка лимонного соку
2-3 столові ложки молока
сіль та перець за смаком
цедра 1 лимона
30 г. пармезану
1 столова ложка бальзамічного соусу
рукола - зелень за смаком

Этапы приготовления: 

Майонез змішати зі сметаною і лимонним соком. Розвести молоком до потрібної
консистенції(соус має липнути до ложки), приправити сіллю та перцем.

Ретельно обробити м'ясо, видаливши все зайве. Гарно охолодити
(але не заморожувати!).

Гострим ножем (але не ковбасорізкою) нарізати м'ясо тоненькими скибочками
(якщо скибочки виявилися товщими, ніж потрібно, можете покласти їх між харчовою плівкою і злегка притиснути
тильною стороною кисті або молотком для м'яса. Обережно: не пошкодьте м'ясо).

Викласти на тарілку 6 скибочок нарізаного м'яса, прикрасити його руколою та стружками пармезану,
додати кілька крапель бальзамічного соусу.

Перед подачею прикрасити зеленню та тертою цедрою лимона за Вашим смаком.

Уровень сложности: 

Рецепт по типу блюда: 

Додати новий коментар

Plain text

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Адреси сторінок і електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.
  • Рядки і абзаци переносяться автоматично.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.