Салат зі стейком та медово-бальзамічною заправкою

Зображення користувача admin.
Українська

Ингредиенты: 

300-350 г яловичого стейка,
Огірок - 1
Помідорів черрі - 300 гр.
Невеличкий качан салату романо (або на Ваш вибір),
Блакитного сиру - 50 гр.
Оливкова олія - 2 ст. л.
Сіль та перець - за смаком.

Для заправки:
Оливкової олії - 2 ст. л.
Бальзамічного оцту - З ст. л.
Мед - 1 ч. л.
Часник - 1 ч. л.
Сіль та перець - за смаком.

Этапы приготовления: 

1. Для приготування стейка взяти м'ясо кімнатної температури. Посолити та поперчити з усіх сторін, змастити оливковою олією.

2. Розігріти суху сковороду на великому вогні. Викласти м'ясо на розжарену сковороду та смажити близько 2 хвилин з кожної сторони до отримання бажаної кондиції.

3. Зняти м'ясо зі сковороди, викласти на тарілку та накрити фольгою. Дати постояти 7-10 хвилин, після чого нарізати шматочками.

4. Інгредієнти для заправки гарно розмішати в глибокій посудині.

5. Листя салату розірвати на невеликі шматочки, огірки нарізати скибочками, помідори розрізати на 4- частини. Викласти все в салатник.

6. Додати шматочки м'яса до салату, посипати розкришеним блакитним сиром та полити заправкою.

Смачного!

Способ приготовления : 

Уровень сложности: 

Страны: 

Основные ингредиенты: 

Рецепт по типу блюда: 

Додати новий коментар

Plain text

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Адреси сторінок і електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.
  • Рядки і абзаци переносяться автоматично.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.