Додати новий коментар

Сирні кульки

Зображення користувача admin.
Сирні кульки
Сирні кульки
Українська

Ингредиенты: 

100 г фети
200 г російського сиру
150 г панірувальних сухарів
300 г рідкого тіста для кляру
олія, сіль, перець - за смаком

Этапы приготовления: 

1. Натерти російський сир на дрібній тертці та змішати його з фетою до утворення однорідної суміші. Зробити невеличкі сирні кульки.

2. Кульки вмочити в підготовлене тісто для кляру, обкачати в панірувальних сухарях та відправити до холодильника на кілька хвилин.

3. Обсмажувати кульки у фритюрі або на сковороді з великою кількістю олії до появи золотавої скоринки.

Способ приготовления : 

Уровень сложности: 

Страны: 

Основные ингредиенты: 

Рецепт по типу блюда: 

Калорийность: 

Plain text

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Адреси сторінок і електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.
  • Рядки і абзаци переносяться автоматично.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.