закуски

закуски

Курячі крильця барбекю

Зображення користувача admin.
Курячі крильця барбекю
Курячі крильця барбекю
Українська

1.Курячі крильця промити та просушити. Потім посолити, поперчити, змішати з соусом Барбекю та розм'якшеним вершковим маслом.
Викласти крильця на деку та запікати близько 15 хвилин до напівготовності.

2.Запечені крильця обсмажити на рослинній олії до появи золотавої скоринки, після чого знову змастити соусом Барбекю та запекти
в духовці до появи карамельного кольору.

3.Моркву та селеру почистити, нарізати.

4. Готові крильця викласти в центрі тарілки, поряд покласти моркву та селеру. Подавати з соусом Блю Чіз.

Цебулеві кільца в клярі

Зображення користувача admin.
Цебулеві кільца в клярі
Цебулеві кільца в клярі
Українська

1..Цибулю почистити, нарізати кільцями завтовшки близько 10 мм. Помістити в окріп на 10 хвилин, остудити до кімнатної температури та обваляти в борошні,
відправити в морозильну камеру до повного замерзання.

2. Заморожені кільця умочити в збите з сіллю та перцем яйце, обваляти в панірувальних сухарях та знову прибрати в морозильну камеру.
Після чого знову умочити в збите яйце та обваляти в панірувальних сухарях. Заморозити.

3. Після третього замерзання кільця обсмажити у фритюрі
або в сковороді з великою кількістю олії до появи золотавої скоринки.

Сирні кульки

Зображення користувача admin.
Сирні кульки
Сирні кульки
Українська

1. Натерти російський сир на дрібній тертці та змішати його з фетою до утворення однорідної суміші. Зробити невеличкі сирні кульки.

2. Кульки вмочити в підготовлене тісто для кляру, обкачати в панірувальних сухарях та відправити до холодильника на кілька хвилин.

3. Обсмажувати кульки у фритюрі або на сковороді з великою кількістю олії до появи золотавої скоринки.

Човники із молодих кабачків, фаршированих

Зображення користувача admin.
Українська

Кабачки вимити, обсушити та розрізати вздовж на дві половинки. За допомогою чайної ложки з кожної половинки видалити м'якоть.
Основи кабачків зсередини змастити олією, викласти на деку зрізами донизу та запікати 10-15 хвилин за температури 180 °С.

Для приготування начинки необхідно подрібнити цибулю, часник та м'якоть кабачків, обсмажити на розігрітій з олією сковороді.
Викласти готові інгредієнти в миску, а на олії, що залишилася в сковороді, обсмажити фарш.