Европейская

европейская

Маффіни з журавлиною та вівсяними пластівцями

Зображення користувача admin.
Маффіни з журавлиною
Маффіни з журавлиною
Українська

Просіяти обидва види борошна разом з розпушувачем у глибоку миску, додати пластівці та журавлину.

В окремому посуді розтерти яйця з цукром, олією та молоком, порціями, помішуючи, додавати суміш з борошна та розпушувача. Добре перемішати.

У форми для випікання маффінів викласти пергаментні формочки та наповнити їх на 3/4 тістом. Випікати маффіни 15-20 хв.у духовці, розігрітій до 180°С.

Маффіни відмінно смакують з виноградним соком.

Курячі крильця барбекю

Зображення користувача admin.
Курячі крильця барбекю
Курячі крильця барбекю
Українська

1.Курячі крильця промити та просушити. Потім посолити, поперчити, змішати з соусом Барбекю та розм'якшеним вершковим маслом.
Викласти крильця на деку та запікати близько 15 хвилин до напівготовності.

2.Запечені крильця обсмажити на рослинній олії до появи золотавої скоринки, після чого знову змастити соусом Барбекю та запекти
в духовці до появи карамельного кольору.

3.Моркву та селеру почистити, нарізати.

4. Готові крильця викласти в центрі тарілки, поряд покласти моркву та селеру. Подавати з соусом Блю Чіз.

Сирні кульки

Зображення користувача admin.
Сирні кульки
Сирні кульки
Українська

1. Натерти російський сир на дрібній тертці та змішати його з фетою до утворення однорідної суміші. Зробити невеличкі сирні кульки.

2. Кульки вмочити в підготовлене тісто для кляру, обкачати в панірувальних сухарях та відправити до холодильника на кілька хвилин.

3. Обсмажувати кульки у фритюрі або на сковороді з великою кількістю олії до появи золотавої скоринки.

Курячі гомілки під медово-гірчичним соусом

Зображення користувача admin.
Українська

1 Курячі гомілки обсмажити з усіх боків на олії на великому вогні. Зменшити вогонь, накрити кришкою та тушкувати 20 хвилин.

2 Сметану, гірчицю, мед та лимонну цедру ретельно перемішати.

3 Гомілки посолити, полити медово-гірчичним соусом і тушкувати близько 10 хвилин,
перевертаючи їх час від часу. Для того, щоб гомілки підрум'янилися, необхідно збільшити вогонь, зняти кришку та смажити до отримання потрібного кольору.

Салат зі стейком та медово-бальзамічною заправкою

Зображення користувача admin.
Українська

1. Для приготування стейка взяти м'ясо кімнатної температури. Посолити та поперчити з усіх сторін, змастити оливковою олією.

2. Розігріти суху сковороду на великому вогні. Викласти м'ясо на розжарену сковороду та смажити близько 2 хвилин з кожної сторони до отримання бажаної кондиції.

3. Зняти м'ясо зі сковороди, викласти на тарілку та накрити фольгою. Дати постояти 7-10 хвилин, після чого нарізати шматочками.

4. Інгредієнти для заправки гарно розмішати в глибокій посудині.