середня

средняя

Курячі крильця барбекю

Зображення користувача admin.
Курячі крильця барбекю
Курячі крильця барбекю
Українська

1.Курячі крильця промити та просушити. Потім посолити, поперчити, змішати з соусом Барбекю та розм'якшеним вершковим маслом.
Викласти крильця на деку та запікати близько 15 хвилин до напівготовності.

2.Запечені крильця обсмажити на рослинній олії до появи золотавої скоринки, після чого знову змастити соусом Барбекю та запекти
в духовці до появи карамельного кольору.

3.Моркву та селеру почистити, нарізати.

4. Готові крильця викласти в центрі тарілки, поряд покласти моркву та селеру. Подавати з соусом Блю Чіз.

Сирні кульки

Зображення користувача admin.
Сирні кульки
Сирні кульки
Українська

1. Натерти російський сир на дрібній тертці та змішати його з фетою до утворення однорідної суміші. Зробити невеличкі сирні кульки.

2. Кульки вмочити в підготовлене тісто для кляру, обкачати в панірувальних сухарях та відправити до холодильника на кілька хвилин.

3. Обсмажувати кульки у фритюрі або на сковороді з великою кількістю олії до появи золотавої скоринки.

Курячі гомілки під медово-гірчичним соусом

Зображення користувача admin.
Українська

1 Курячі гомілки обсмажити з усіх боків на олії на великому вогні. Зменшити вогонь, накрити кришкою та тушкувати 20 хвилин.

2 Сметану, гірчицю, мед та лимонну цедру ретельно перемішати.

3 Гомілки посолити, полити медово-гірчичним соусом і тушкувати близько 10 хвилин,
перевертаючи їх час від часу. Для того, щоб гомілки підрум'янилися, необхідно збільшити вогонь, зняти кришку та смажити до отримання потрібного кольору.

Класичний карпаччо

Зображення користувача admin.
Українська

Майонез змішати зі сметаною і лимонним соком. Розвести молоком до потрібної
консистенції(соус має липнути до ложки), приправити сіллю та перцем.

Ретельно обробити м'ясо, видаливши все зайве. Гарно охолодити
(але не заморожувати!).

Гострим ножем (але не ковбасорізкою) нарізати м'ясо тоненькими скибочками
(якщо скибочки виявилися товщими, ніж потрібно, можете покласти їх між харчовою плівкою і злегка притиснути
тильною стороною кисті або молотком для м'яса. Обережно: не пошкодьте м'ясо).

Картопляна запіканка з фаршем

Зображення користувача admin.
Українська

1. Для приготування картопляної запіканки з фаршем необхідно почистити картоплю та відварити у підсоленій воді. Готову картоплю розім'яти у пюре та остудити, потім додати яйця та борошно, добре перемішати.

2. Ріпчасту цибулю очистити, подрібнити та обсмажити на сковороді. Додати свинячий фарш та обсмажити, розминаючи виделкою, посолити та поперчити. Дати готовому фаршу охолонути.

3. Глибоке деко змастити олією та посипати панірувальними сухарями, викласти на нього половину картопляного пюре.

Картопля під майонезом

Зображення користувача admin.
Українська

Картоплю нарізану великими шматками відварити до напівготовності з лавровим листям в підсоленій воді та викласти на лист.
До майонезу додати суміш сухих трав та перемішати. Змастити майонезом картоплю, посипати тертим сиром та запікати до утворення рум'яноїй скоринки

Закарпатский бограч гуляш

Зображення користувача admin.
Українська

1) Для приготування чіпеток необхідно змішати борошно, яйце, невелику кість смальцю та сіль. Дати тісту дійти протягом 30хвилин, а потім розкачати його на присипаній борошном поверхні в тонкий пласт.