Курячі гомілки під медово-гірчичним соусом
Опубліковано admin
Українська
Ингредиенты:
Курячі гомілки - 6 шт.
Сметана - 20 г
Мед - 50 г
Олія - 30 мл
Гірчичний порошок - 0,5 ч. л.
Сіль - 0,5 ч. л.
Цедра 1 лимону
Этапы приготовления:
1 Курячі гомілки обсмажити з усіх боків на олії на великому вогні. Зменшити вогонь, накрити кришкою та тушкувати 20 хвилин.
2 Сметану, гірчицю, мед та лимонну цедру ретельно перемішати.
3 Гомілки посолити, полити медово-гірчичним соусом і тушкувати близько 10 хвилин,
перевертаючи їх час від часу. Для того, щоб гомілки підрум'янилися, необхідно збільшити вогонь, зняти кришку та смажити до отримання потрібного кольору.