Додати новий коментар

Курячі гомілки під медово-гірчичним соусом

Зображення користувача admin.
Українська

Ингредиенты: 

Курячі гомілки - 6 шт.
Сметана - 20 г
Мед - 50 г
Олія - 30 мл
Гірчичний порошок - 0,5 ч. л.
Сіль - 0,5 ч. л.
Цедра 1 лимону

Этапы приготовления: 

1 Курячі гомілки обсмажити з усіх боків на олії на великому вогні. Зменшити вогонь, накрити кришкою та тушкувати 20 хвилин.

2 Сметану, гірчицю, мед та лимонну цедру ретельно перемішати.

3 Гомілки посолити, полити медово-гірчичним соусом і тушкувати близько 10 хвилин,
перевертаючи їх час від часу. Для того, щоб гомілки підрум'янилися, необхідно збільшити вогонь, зняти кришку та смажити до отримання потрібного кольору.

Способ приготовления : 

Уровень сложности: 

Страны: 

Основные ингредиенты: 

Рецепт по типу блюда: 

Калорийность: 

Plain text

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Адреси сторінок і електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.
  • Рядки і абзаци переносяться автоматично.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.