Додати новий коментар

Маффіни з журавлиною та вівсяними пластівцями

Зображення користувача admin.
Маффіни з журавлиною
Маффіни з журавлиною
Українська

Ингредиенты: 

сушена журавлина — 60 г
цільнозернове борошно — 100 г
біле борошно — 150 г
вівсяні пластівці — 40 г
розпушувач для тіста — 1 пакетик
яйця — 2 шт.
цукор — 100 г
рослинна олія — 60 мл
молоко — 180 мл

Этапы приготовления: 

Просіяти обидва види борошна разом з розпушувачем у глибоку миску, додати пластівці та журавлину.

В окремому посуді розтерти яйця з цукром, олією та молоком, порціями, помішуючи, додавати суміш з борошна та розпушувача. Добре перемішати.

У форми для випікання маффінів викласти пергаментні формочки та наповнити їх на 3/4 тістом. Випікати маффіни 15-20 хв.у духовці, розігрітій до 180°С.

Маффіни відмінно смакують з виноградним соком.

Способ приготовления : 

Уровень сложности: 

Страны: 

Основные ингредиенты: 

Рецепт по типу блюда: 

Калорийность: 

Plain text

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Адреси сторінок і електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.
  • Рядки і абзаци переносяться автоматично.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.