Закарпатский бограч гуляш
Опубліковано admin
Ингредиенты:
Яловичина - 200 гр
Сало - 50 гр
Ріпчаста цибуля - 1
Морквина - 1
Квасоля відварена - 100гр
Помідори - 2
Картоплина - 1
Перець чилі
Паприка за смаком
Яйце - 1
Борошно
Смалець
Сіль
Перець
Этапы приготовления:
1) Для приготування чіпеток необхідно змішати борошно, яйце, невелику кість смальцю та сіль. Дати тісту дійти протягом 30хвилин, а потім розкачати його на присипаній борошном поверхні в тонкий пласт.
2) Для приготування бограча потрібно розтопити на розігрітій сковороді сало. Прибравши шкварки, викласти в жир дрібно нарізану цибулю паприку, обсмажувати близько хвилини. Додати нарізане шматочками м'ясо,
подрібнені часник та чилі, сіль та перець. Далі слід додати нарізані моркву та помідори, а в останню чергу - крупно нарізано картоплю. Залити водою та варити до готовності картоплі.
3) Від розкачаного тіста відщипнути невеличкі шматочки та покласти в бограч. Варити до готовності чіпеток.
3) Додати відварену квасолю та зняти з вогню.