Перейти до основного матеріалу
  • Русский
  • Українська

Пошукова форма

Main menu

  • Рецепты
  • СпециЯ
  • Полезные советы
  • Маршрутки ТЦ
    • Вишневое - АШАН

www.recipe.pp.ua

Повідомлення про помилку

  • Notice: Undefined variable: head в eval() (рядок 4 із /home/f/fb38068n/fb38068n.bget.ru/public_html/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).
  • Notice: Undefined variable: head_title в eval() (рядок 5 із /home/f/fb38068n/fb38068n.bget.ru/public_html/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).
  • Notice: Undefined variable: styles в eval() (рядок 6 із /home/f/fb38068n/fb38068n.bget.ru/public_html/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).
  • Notice: Undefined variable: scripts в eval() (рядок 7 із /home/f/fb38068n/fb38068n.bget.ru/public_html/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).

курица

Курячі крильця барбекю

Опубліковано admin Чтв, 06/26/2014 - 22:39

Зображення користувача admin.
Курячі крильця барбекю
Курячі крильця барбекю
Українська

1.Курячі крильця промити та просушити. Потім посолити, поперчити, змішати з соусом Барбекю та розм'якшеним вершковим маслом.
Викласти крильця на деку та запікати близько 15 хвилин до напівготовності.

2.Запечені крильця обсмажити на рослинній олії до появи золотавої скоринки, після чого знову змастити соусом Барбекю та запекти
в духовці до появи карамельного кольору.

3.Моркву та селеру почистити, нарізати.

4. Готові крильця викласти в центрі тарілки, поряд покласти моркву та селеру. Подавати з соусом Блю Чіз.

  • Читати далі про Курячі крильця барбекю
  • Додати новий коментар
  • Смажена картопля
    Смажена картопля
  • Смажений сир
    Смажений сир
  • Свинячі реберця з кукурудзою
    Свинячі реберця з кукурудзою
  • Маффіни з журавлиною
    Маффіни з журавлиною та вівсяними пластівцями
  • Курячі крильця барбекю
    Курячі крильця барбекю
  • Цебулеві кільца в клярі
    Цебулеві кільца в клярі
  • Сирні кульки
    Сирні кульки
  • Курячі гомілки під медово-гірчичним соусом
  • Класичний карпаччо
  • Човники із молодих кабачків, фаршированих
  • Картопляна запіканка з фаршем
  • Салат зі стейком та медово-бальзамічною заправкою
  • Картопля під майонезом
  • Закарпатский бограч гуляш
  • Домашній майонез

vertikal-adap

Увидел опечатку?! Выделите ее и нажмите Ctrl+Enter. Все ошибки будут исправлены.