Опубліковано admin
Ингредиенты:
300-350 г яловичого стейка,
Огірок - 1
Помідорів черрі - 300 гр.
Невеличкий качан салату романо (або на Ваш вибір),
Блакитного сиру - 50 гр.
Оливкова олія - 2 ст. л.
Сіль та перець - за смаком.
Для заправки:
Оливкової олії - 2 ст. л.
Бальзамічного оцту - З ст. л.
Мед - 1 ч. л.
Часник - 1 ч. л.
Сіль та перець - за смаком.
Этапы приготовления:
1. Для приготування стейка взяти м'ясо кімнатної температури. Посолити та поперчити з усіх сторін, змастити оливковою олією.
2. Розігріти суху сковороду на великому вогні. Викласти м'ясо на розжарену сковороду та смажити близько 2 хвилин з кожної сторони до отримання бажаної кондиції.
3. Зняти м'ясо зі сковороди, викласти на тарілку та накрити фольгою. Дати постояти 7-10 хвилин, після чого нарізати шматочками.
4. Інгредієнти для заправки гарно розмішати в глибокій посудині.
5. Листя салату розірвати на невеликі шматочки, огірки нарізати скибочками, помідори розрізати на 4- частини. Викласти все в салатник.
6. Додати шматочки м'яса до салату, посипати розкришеним блакитним сиром та полити заправкою.
Смачного!
Додати новий коментар