Украинская

украинская

Цебулеві кільца в клярі

Зображення користувача admin.
Цебулеві кільца в клярі
Цебулеві кільца в клярі
Українська

1..Цибулю почистити, нарізати кільцями завтовшки близько 10 мм. Помістити в окріп на 10 хвилин, остудити до кімнатної температури та обваляти в борошні,
відправити в морозильну камеру до повного замерзання.

2. Заморожені кільця умочити в збите з сіллю та перцем яйце, обваляти в панірувальних сухарях та знову прибрати в морозильну камеру.
Після чого знову умочити в збите яйце та обваляти в панірувальних сухарях. Заморозити.

3. Після третього замерзання кільця обсмажити у фритюрі
або в сковороді з великою кількістю олії до появи золотавої скоринки.

Човники із молодих кабачків, фаршированих

Зображення користувача admin.
Українська

Кабачки вимити, обсушити та розрізати вздовж на дві половинки. За допомогою чайної ложки з кожної половинки видалити м'якоть.
Основи кабачків зсередини змастити олією, викласти на деку зрізами донизу та запікати 10-15 хвилин за температури 180 °С.

Для приготування начинки необхідно подрібнити цибулю, часник та м'якоть кабачків, обсмажити на розігрітій з олією сковороді.
Викласти готові інгредієнти в миску, а на олії, що залишилася в сковороді, обсмажити фарш.

Картопля під майонезом

Зображення користувача admin.
Українська

Картоплю нарізану великими шматками відварити до напівготовності з лавровим листям в підсоленій воді та викласти на лист.
До майонезу додати суміш сухих трав та перемішати. Змастити майонезом картоплю, посипати тертим сиром та запікати до утворення рум'яноїй скоринки

Закарпатский бограч гуляш

Зображення користувача admin.
Українська

1) Для приготування чіпеток необхідно змішати борошно, яйце, невелику кість смальцю та сіль. Дати тісту дійти протягом 30хвилин, а потім розкачати його на присипаній борошном поверхні в тонкий пласт.