Цебулеві кільца в клярі

Аватар пользователя admin
Цебулеві кільца в клярі
Цебулеві кільца в клярі
Украинский

Ингредиенты: 

130 г ріпчастої цибулі
1 яйце,
100 г пшеничного борошна,
100 г панірувальних сухарів,
Рослинна олія,
Сіль, перець — за смаком

Этапы приготовления: 

1..Цибулю почистити, нарізати кільцями завтовшки близько 10 мм. Помістити в окріп на 10 хвилин, остудити до кімнатної температури та обваляти в борошні,
відправити в морозильну камеру до повного замерзання.

2. Заморожені кільця умочити в збите з сіллю та перцем яйце, обваляти в панірувальних сухарях та знову прибрати в морозильну камеру.
Після чого знову умочити в збите яйце та обваляти в панірувальних сухарях. Заморозити.

3. Після третього замерзання кільця обсмажити у фритюрі
або в сковороді з великою кількістю олії до появи золотавої скоринки.

Способ приготовления : 

Уровень сложности: 

Страны: 

Основные ингредиенты: 

Рецепт по типу блюда: 

Калорийность: 

Добавить комментарий

Plain text

  • HTML-теги не обрабатываются и показываются как обычный текст
  • Адреса страниц и электронной почты автоматически преобразуются в ссылки.
  • Строки и параграфы переносятся автоматически.
CAPTCHA
Этот вопрос задается для того, чтобы выяснить, являетесь ли Вы человеком или представляете из себя автоматическую спам-рассылку.