Опубликовано пользователем admin
Украинский
Ингредиенты:
500 г свинячих реберець,
2 качана кукурудзи,
1 ст. л. майонезу,
½ ч.л. сухого васабі,
2-3 ст. л. меду, соєвий соус, кетчуп, паприка, суха гірчиця, рослинна олія, сіль, перець — за смаком
Этапы приготовления:
1 Заздалегідь окремо відварити кукурудзу та реберця.
2 На невеликому вогні розігріти у сковороді кетчуп, мед. олію, паприку, суху гірчицю та соєвий соус, посолити.
Коли соус почне закипати, викласти в нього відварені реберця та прогріти протягом кількох хвилин.
3 Викласти реберця на тарілку. Відварені качани кукурудзи розрізати на кілька частин,
поставити на тарілку з реберцями та змазати сумішшю сухого васабі та майонезу. Смачного!
Добавить комментарий